Asbestikartoitus Vantaa, Helsinki, Espoo ja Uusimaa

3538f59a-1c06-4db8-b161-d7028b701235jpgAsbestikartoitus Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Klaukkala, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Porvoo ja muu Uusimaa.

Meiltä saat nopean ja laadukkaan palvelun. Asbestikartoitus, näytteiden analysointi ja dokumentointi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme  aina kaikista asbestikartoituksista lain mukaisen dokumentoinnin.

Kartoittajalla on  Rakentamisen AHA-sertifikaatti ( ent. VTT AHA-asiantuntijan sertifikaatti) ja kokemusta yli 10 vuotta asbesti- ja haitta-ainekartoituksista.

Meiltä saat puolueettoman asbestikartoituksen kohteeseesi. Meillä on asbestikartoitusten lisäksi pitkä kokemus rakennusalalta eri vuosikymmeniltä, joten tunnemme hyvin materiaalit , joita on käytetty eri vuosikymmenillä. Tiedämme mistä materiaaleista löytyy asbestia, joten emme ota asbestinäytettä materiaaleista jotka varmasti tunnistamme. 

Teemme asbesti- ja haitta-ainekartoituksia niin pieniin kuin isoihin kohteisiin, kerrostaloasunnoista aina isoihin kiinteistöihin. Asbestikartoituksia teemme esim. keittiön välitilalaatoitusten, kylpyhuoneiden tai koko huoneiston kartoituksia. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, rakennusyhtiöt, suunnittelutoimistot, taloyhtiöt, isännöitsijät ja kaupungit. Teemme  laajempia asbesti- ja haitta-ainekartoituksia eri kokoisiin kiinteistöihin.  Olemme tehneet paljon asbesti- ja haitta-ainekartoituksia mm. julkisivu-, katto- ja linjasaneerausta varten, sekä purettaviin kiinteistöihin.


Pyydä tarjousta sertifioidulta AHA-asiantuntijalta: jarmo.levainen@jlsuunnittelu.fi 

045-139 4418

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Asbestinäytteet analysoidaan puolueettomassa FINAS akkredoidussa laboratoriossa. Tutustu käyttämäämme laboratorioon:    bestLab Oy