Asbestikartoitus Espoo, Helsinki, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Klaukkala, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Porvoo sekä muu Uusimaa.

Meiltä saat nopean ja laadukkaan palvelun. Asbestikartoitus, näytteiden analysointi ja dokumentointi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme  aina kaikista asbestikartoituksista lain mukaisen dokumentoinnin.

Kartoittajalla on  Rakentamisen AHA-sertifikaati ( ent. VTT AHA-asiantuntijan sertifikaatti) ja yli 10 vuotta kokemusta asbesti- ja haitta-ainekartoituksista.

Meiltä saat puolueettoman asbestikartoituksen remonttikohteeseesi. Meillä on asbestikartoitusten lisäksi pitkä kokemus rakennusalalta eri vuosikymmeniltä, joten tunnemme hyvin eri vuosikymmenillä käytetyt materiaalit. Tiedämme mistä materiaaleista löytyy asbestia, joten emme ota asbestinäytettä materiaaleista jotka varmasti tunnistamme. 

Teemme asbesti- ja haitta-ainekartoituksia pienistä kohteista isoihin kiinteistöihin. Teemme pieniä asbestikartoituksia esim. keittiön välitilalaatoitusten, kylpyhuoneiden tai koko huoneiston kartoituksia. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, rakennusyhtiöt, suunnittelutoimistot, taloyhtiöt, isännöitsijät ja kaupungit. Teemme  laajempia asbesti- ja haitta-ainekartoituksia kiinteistöihin.  Olemme  tehneet paljon asbesti- ja haitta-ainekartoituksia erilaisiin kohteisiin esim. julkisivu-, katto-, linja- ja sähköteknistäsaneerausta varten.


Tee tilaus tai pyydä tarjousta vantaalaiselta ammattilaiselta jarmo.levainen@jlsuunnittelu.fi tai puhelimesta 045-139 4418. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Asbestinäytteet analysoidaan puolueettomassa FINAS akkredoidussa laboratoriossa. Tutustu käyttämäämme laboratorioon:    bestLab Oy